MISIONI:

Permiresimi i performances tonë duke u përqëndruar në cilësi duke zgjedhur produktet dhe prodhuesit më të kualifikuar Evropianë në mënyrë që të përmirësojmë proceset tona të furnizimit dhe instalimit për përfitimin e drejtpërdrejtë të klientëve tanë, duke përmirësuar raportet e tyre të biznesit KPI në një mënyrë etike cilësore dhe duke ulur sa më shumë që të jetë e mundur ndikim mjedisor


VIZIONI

Ne jemi përqendruar në cilësinë e produkteve dhe instalimeve duke u bërë furnizuesi më i mirë në tregun elektrik të HV, MV & LV në vend.


FURINZIM

INXHINIERI

NDERTIM & INSTALIM

EDUKIM & TRAJNIM

JEMI KETU PER TE NDERTUAR NJE GJENERATE TE RE NE PROCESIN E ELEKTRIFIKIMIT NE SHQIPERI


KODI I ETIKES

OPERIMET E ACI ENGINEERING SHPK JANE TE BAZUARA NE KODIN E ETIKES TE KOMPANISE


ORARET E KOMPANISE

E hënë
9:00 am – 5:00 pm
E martë
9:00 am – 5:00 pm
E mërkurë
9:00 am – 5:00 pm
E enjte
9:00 am – 5:00 pm
E premte
9:00 am – 5:00 pm
E shtunë
Mbyllur
E diel
Mbyllur
sqAlbanian