ACI ENGINEERING LICENCES


Our History

ACI Engineering shpk është një kompani private shqiptare me rrënjë nga 1994. Nga 1995 - 2005 duke pasqyruar kërkesën e tregut kompania ishte përqendruar në furnizimin e kompanive kryesore elektrike (Shpërndarja, Transmetimi dhe Gjenerimi) me produkte elektrike HV, MV dhe LV me cilësi të lartë nga zgjedhja e prodhuesve më të mirë evropianë për secilin segment të produktit. Shpejt u bë furnizuesi kryesor i KESH sh.a. (të 3 kompanitë ishin në 1 kompani) duke ofruar produkte dhe pajisje cilësore me çmime konkurruese. Nga 2005 dhe në vijim të ndryshimeve të tregut kompania u bë një nga kompanitë kryesore të Furnizimit dhe Instalimit në vend, duke shtuar kanaleve ekzistuese të fuqishme të furnizimit ekipet profesionale të instalimit. Ata bënë të mundur të gjithë projektet e renditura në referencat e ndërmarrjes.


sqAlbanian
Këtë e pëlqejnë %d blogues: